Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قرعه‌کشی جام‌جهانی ۲۰۲۲ در شهر دوحه پایتخت قطر برگزار شد و در آن تیم‌های قطر، بلژیک، سنگال و اکوادور در گروه یک این مسابقات هم‌گروه شدند. در ادامه این گزارش تیم‌های گروه A را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

قطر، ملقب به عنابی‌ها

تیم قطر پس از انتقادها و جنجال‌های فراوان توانست میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ را از آن خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای استرالیا، ژاپن، آمریکا، کره جنوبی و قطر نامزدهای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ بودند که در نهایت آمریکا و قطر به مرحله نهایی رسیدند و قطر به عنوان گزینه نهایی معرفی شد.

تیم قطر از سال ۱۹۷۰ میلادی عضو فیفا بوده است. این تیم در ۱۰ دوره از جام ملت‌های آسیا حضور داشته و در هفدهمین دوره این مسابقات با شکست دادن ژاپن قهرمان شد. همچنین در این دوره از مسابقات سعدالشعیب رکورددار کلین‌شیت با ۶۰۹ دقیقه بوده و المعز علی رکورد گلزنی در یک دوره جام ملت‌ها با ۹ گل را به نام خود ثبت کرد.

این اولین حضور قطر در جام جهانی به لطف میزبانی پر سر صدای خود است. عنابی‌ها در آخرین رده‌بندی فیفا با ۱۴۴۱.۴۱ امتیاز در رتبه ۵۱ جهان و پنجم آسیا قرار گرفته‌اند.

سرمربی این تیم فلیکس سانچز اسپانیایی است که از سال ۲۰۱۳ کار خود را با تیم زیر ۱۹ سال قطر آغاز کرد و در سال ۲۰۱۷ سکان هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را برعهده گرفت.

فدراسیون قطر در این سال‌ها با سرمایه‌گذاری و هزینه‌های هنگفتی که انجام داده، توانسته از بازیکنان چند ملیتی در تیم خود استفاده کند که ستاره‌های تاثیرگذار این تیم به شرح زیر هستند: 

امین لکومته (بازیکن مراکشی فرانسوی تبار)، احمد یاسر محمدی(مصر)، لوییس مارتین (برزیل)، محمد عبدالله تریسور (جمهوری کنگو)، محمد مونتاری (غنا)، کریم بوضیاف (فرانسه)، علی اسد (بحرین)، محمد کسولا (غنا)، پدرو میگل (ساحل عاج)، سبستیان سوریا(اروگوئه)، عمر باری (جمهوری غنا) و رودریگو تاباتا (برزیل)  عبدالرحمن أبکر (عربستان )، خلیفه ابوبکر (سنگال)، بوعلام خوخی (الجزایر) و اکرم عفیف (پدر اکرم عفیف بازیکن تیم ملی قطر برای هر دو کشور تانزانیا و سومالی به میدان رفته و برای الغرافه به عنوان آخرین تیم باشگاهی نیز بازی کرده است. مادر عفیف هم اصلیتی بحرینی دارد).

باید دید سرمربی اسپانیایی قطر نام کدام یک از این بازیکنان را در فهرست نهایی خود برای جام جهانی اعلام می‌کند.

هلند ملقب به لاله‌های نارنجی

فدراسیون فوتبال هلند فعالیت خود را از سال ۱۹۰۵ آغاز کرد. تیم فوتبال این کشور در مجموع ۱۰ بار توانسته جواز حضور در جام جهانی را کسب کند که نخستین بار آن در سال ۱۹۳۴ در کشور ایتالیا بوده است.

تیم ملی هلند به تسلط بر بازی فوتبال مدرسه‌ای معروف است. لاله‌های نارنجی تا به حال سه بار در سال‌های ۱۹۷۴، ۱۹۷۸، ۲۰۱۰ به فینال جام جهانی رسیده‌ اما همواره در فتح جام ناکام بوده‌اند.

افتخارات تیم ملی فوتبال هلند

یک بار قهرمانی در جام ملت‌های اروپا در سال ۱۹۸۸

چهار بار مقام سومی در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا

سه بار نایب قهرمانی جام جهانی در سال‌های ۱۹۷۴ ، ۱۹۷۸ و ۲۰۱۰

یک بار چهارمی جهان در جام جهانی در سال ۱۹۹۸

تیم هلند در آخرین رنکینگ فیفا با ۱۶۵۸.۶۶ امتیاز در رتبه دهم قرار گرفته است.

لاله‌های‌ نارنجی در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی قاره اروپا در گروه G این مسابقات با تیم‌های (ترکیه، نروژ، مونته نگرو، لتونی و جبل الطارق) هم گروه بود. آن‌ها توانستند با کسب ۲۳ امتیاز ۷ برد و ۲ مساوی و یک شکست به عنوان تیم اول از این گروه به جام جهانی ۲۰۲۲ صعود کنند. سرمربیگری این تیم به عهده لوئیس فن‌خان ۷۱ ساله هلندی است.

بهترین بازیکن هلند در مقدماتی جام جهانی اروپا ممفیس دپای نام دارد که در مجموع نمره ۸.۷ را در ۱۰ بازی کسب کرد. این مهاجم در ۱۰ بازی گروهی توانست ۱۲ گل و ۶ پاس گل را در کارنامه خود ثبت کند و نقش پر رنگی در صعود این تیم به جام جهانی داشته باشد. دیگر بازیکن تاثیر گذار این تیم ویرجیل فن دایک مدافع ۳۰ ساله و سرشناس باشگاه لیورپول انگلیس است که با یک گل و نمره ۷.۵ در ۶ بازی عملکرد خوبی از خود به جا گذاشته است. فرنکی دی یونگ ۲۴ ساله نیز دیگر بازیکن تاثیرگذار این تیم است. او در ۱۰ بازی نمره ۷.۳ را بدست آورده است.

سنگال ملقب به شیرهای ترانگا

تیم ملی سنگال اولین بازی ملی خود را در سال ۱۹۶۱ مقابل تیم ملی بنین انجام داد و با نتیجه ۴ بر سه مغلوب شد اما دست تقدیر، آنان را به فینال جام ملت‌های آفریقا در سال ۲۰۲۱ رساند و پس از پیروزی برابر مصر، قهرمانی این تیم مسجل شد.

این تیم سابقه یک حضور در جام جهانی(۲۰۰۲) را دارد که در همان سال به عنوان تیم شگفتی‌ساز توانست تا مرحله نیمه نهایی مسابقات پیشروی کند.

تیم ملی سنگال در آخرین رنکینگ فیفا با ۱۵۸۴.۱۶ امتیاز در رتبه ۲۰ قرار گرفته است.

الیو سیسه ۴۶ ساله سنگالی از سال ۲۰۱۵ هدایت تیم ملی سنگال را بر عهده دارد.

تیم ملی سنگال در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در گروه H مسابقات با تیم‌های (توگو، نامیبیا و کنگو) هم‌گروه بود و توانست با کسب ۱۶ امتیاز ۵ برد یک تساوی و بدون شکست از ۶ بازی خود، مقتدرانه از گروه خود صعود کرده و در مرحله حذفی در مجموع دو بازی رفت و برگشت مقابل تیم ملی مصر به تساوی یک بر یک دست یابد. در ضربات پنالتی ۳-۱ در زمین خود که حاشیه و جنجال زیادی نیز داشت، به برتری دست یافت و جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را کسب کرد.

بهترین بازیکن سنگال در مرحله مقدماتی جام جهانی ادریسا گی هافبک ۳۲ سال باشگاه پاری‌سن‌ژرمن فرانسه بود که با نمره ۷.۹ در ۸ بازی، یک گل و دقت پاس ۸۶% نقش پر رنگی در صعود تیم سنگال ایفا کرد. دیگر بازیکن تاثیرگذار این تیم سادیو مانه مهاجم ۲۹ ساله و سرشانس باشگاه لیورپول انگلیس است که با نمره ۷.۴ در ۷ بازی و به ثمر رساندن ۳ گل دومین گلزن برتر تیم ملی سنگال لقب گرفته است. برترین گلزن تیم ملی سنگال در مرحله مقدماتی فامارا دیدیو ۲۹ ساله نام دارد که در ۵ بازی توانست ۴ گل برای شیرهای ترانگا به ثمر رسانده و نمره ۶.۸ را کسب کند. این بازیکن در باشگاه آلانیا اسپور ترکیه عضویت دارد.

اکوادور ملقب به زردها 

فدراسیون فوتبال اکوادور در سال ۱۹۲۵ تاسیس شد و در سال ۱۹۲۶ به عضویت فیفا در آمد.

نخستین بازی ملی اکوادور در سال ۱۹۳۸ در مقابل بولیوی برگزار شد که به تساوی یک بر یک انجامید. تیم ملی فوتبال اکوادور تا به حال ۳ بار به جام جهانی راه پیدا کرد که نخستین بار در سال ۲۰۰۲ و سپس در سال‌های (۲۰۰۴ و ۲۰۱۴) بوده است.

بهترین نتیجه این تیم در جام جهانی ۲۰۰۶  آلمان رقم خورد که توانست به مرحله یک شانزدهم نهایی صعود کند.

زردها در مجموع ۲۴ بار در کوپا آمریکا حضور داشتند که بهترین عنوان آنها مقام چهارمی در سال‌های ۱۹۵۹ و ۱۹۹۳ بوده است.

تیم ملی اکوادور در آخرین رنکینگ فیفا با ۱۴۵۲.۶۳ امتیاز در رتبه ۴۶ قرار گرفته است.

گوستاوو آلفارو ۵۹ ساله آرژانتینی از سال ۲۰۲۰ هدایت تیم ملی اکوادور را بر عهده دارد.

تیم ملی اکوادور در مرحله انتخابی جام جهانی آمریکای جنوبی توانست با ۲۶ امتیاز رتبه چهارم جدول ۱۰ تیمی این مسابقات را به خود اختصاص دهد و به عنوان آخرین تیم بعد از تیم‌های(برزیل، آرژانتین، اروگوئه) به طور مستقیم به جام جهانی صعود کند. این تیم از ۱۸ بازی خود ۷ برد ۵ مساوی، ۶ شکست و با ۱۹ گل خورده چهارمین خط دفاعی برتر این مسابقات را بعد از برزیل، آرژانتین و کلمبیا از آن خود کرد.

بهترین بازیکن اکوادور در مرحله مقدماتی جام جهانی پرویس استوپینان ۲۴ ساله مدافع باشگاه ویارئال اسپانیا نام دارد که در ۱۷ بازی ۲ گل و نمره ۷.۲ را کسب کرده است.

دیگر بازیکن تاثیرگذار این تیم ایرنر والنسیا مهاجم ۳۲ ساله باشگاه فنرباغچه ترکیه محسوب می‌شود که در ۱۲ بازی ۴ گل و نمره ۶.۹ را کسب کرده است. این بازیکن برترین گلزن ملی اکوادور با ۳۴ گل نیز محسوب می‌شود.

اما بهترین گلزن تیم ملی اکوادور در مرحله مقدماتی جام جهانی مایکل استرادا ۲۵ ساله مهاجم باشگاه دی.سی یونایتد آمریکا است که در ۱۷ بازی ۶ گل به ثمر رسانده و نمره ۶.۹ را کسب کرده است.

حال باید دید در پایان مرحله گروهی جام جهانی کدام یک از این تیم‌ها می‌تواند جواز حضور در مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی قطر را کسب کند.

برنامه دیدارهای اول این گروه به شرح زیر است: 

۳۰ آبان‌ماه

سنگال - هلند / ساعت ۱۳:۳۰ / ورزشگاه الثمامه

قطر - اکوادور / ساعت ۱۹:۳۰ / ورزشگاه البیت

برچسب‌ها هلند تیم ملی سنگال فیفا تیم ملی هلند جام ملت های آفریقا اکوادور جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فلیکس سانچز جام جهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند تیم ملی سنگال فیفا هلند تیم ملی سنگال فیفا تیم ملی هلند جام ملت های آفریقا اکوادور جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فلیکس سانچز جام جهانی مقدماتی جام جهانی تاثیرگذار این تیم مرحله مقدماتی تیم ملی اکوادور امتیاز در رتبه ملی اکوادور جام جهانی ۲۰۲۲ تیم ملی سنگال جام جهانی جام جهانی دیگر بازیکن جام ملت جام ملت ها نمره ۷ تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • با اعلام رسمی بایرن مونیخ؛ رافائل گریرو بازی حساس با رئال مادرید را از دست داد
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی
  • جدال بر سر نایب قهرمانی؛ ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل ژیرونا
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!